De favorieten van... | Becky de Romph

Ik wil graag een nieuwe categorie introduceren: de favorieten van.... In deze blogs licht ik eens in de zoveel tijd iemand uit die zijn of haar favorieten deelt. Deze week: Becky de Romph.

De favorieten van Becky

Mijn lievelingsaankopen van kjoetcards zijn de mooie kaarten! Met het brede assortiment zit er altijd een gepast kaartje voor mij bij om naar vrienden te versturen. Kaartjes sturen vind ik super leuk om te doen, omdat het net wat persoonlijker is dan een appje. Ik word er zelf ook altijd blij van als er een kaartje op de mat ligt en zeker als het zo'n mooi kaartje van kjoetcards is.

Zo vind ik dit kaartje heel mooi:

Wenskaart

Wenskaart | Confetti, slingers, gebakjes, gezelligheid

De kaartjes met christelijke boodschappen vind ik ook een unieke vondst in de kaartencollectie. Daarmee is dit bedrijf uniek en modern.

Dit kaartje is ook mijn favoriet:

Christelijke wenskaart

Christelijke wenskaart | Hij is erbij

Van wie zou jij graag de favorieten willen weten?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.