De favorieten van... | Rhodé van Beest

Deze week in de favorieten van...: Rhodé van Beest.

De favorieten van Rhodé 

Het is héél lastig om favorieten te benoemen als er zoveel leuks te vinden is bij kjoetcards! Toch steken de mooie kaarten er voor mij met kop en schouder bovenuit. Ik vind het leuk om via een kaartje mensen een bepaalde boodschap te brengen. Ook is het heel erg leuk om een kjoet kaartje te krijgen!

Een van mijn favo’s is het kaartje met de tekst uit Jeremia 31:3. Voor mij een échte daily reminder!

Christelijke wenskaart | Jeremiah 31:3

Christelijke wenskaart | Jeremiah 31:3

Daarnaast ben ik fan van de kerstkaarten! Maar om die te versturen moeten we (helaas) nog heel lang wachten :)

Kerstkaart | kjoet
Kerstkaart | kjoet
Van wie zou jij graag de favorieten willen weten?
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.