Kjoetcards in de media

Kjoetcards is de afgelopen tijd een aantal keer in de media verschenen. Hier ben ik uiteraard heel dankbaar voor en daarom wil ik dit graag met jou delen!

AD

In april 2021 verscheen dit interview met mij in het AD. In dit interview leg ik uit waar ik de winst van mijn bedrijf voor gebruik en hoe ik met mijn bedrijf sponsorkinderen kan helpen aan voedsel, water en scholing. Wil je dit interview lezen? Dat kan hier (let op: dit is premium artikel).

RD / Puntuit

Afgelopen december verscheen het interview met mij in het RD, op het platform Puntuit. Dit interview is recent verschenen en besteedt dus veel aandacht aan de verschillende verkooppunten die ik heb verkregen over de afgelopen periode. Wil je dit interview lezen? Dat kan hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.