Nieuwe kaartenset: gemaakt voor en door kinderen!

 

Nieuw product! 

Een kaartenset gemaakt door en voor zieke kinderen. Met deze kaartenset kan jij een kindje laten weten dat jij aan hem/haar denkt.

Hoe is deze kaartenset ontstaan?

Wij zijn Manar, Friso, Lara en Benthe en wij zijn eerstejaars studenten op de Hogeschool Rotterdam. Elke periode hebben wij een praktijk opdracht voor een bedrijf of zoals deze keer een non-profit organisatie. En deze keer hebben wij de opdracht gekregen om zelf een idee te verzinnen en zo geld in te zamelen voor de stichting Vrienden van het Sophia. En dit doen wij door middel van een kaartverkoop. Maar dit zijn niet zomaar kaarten!

Wij hebben een aantal kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis zelf kaartjes laten ontwerpen. Vervolgens hebben wij vijf kaarten uitgekozen en daar setjes van gemaakt. Naast het ontwerpen en bedenken van dit leuke idee, hebben wij onderzoek gedaan over Vrienden van het Sophia en andere non-profit organisaties die zich inzetten voor kinderziekenhuizen, om zo een nog beter beeld te hebben over wat wij precies doen!

De opbrengst

Ons doel is om €500 op te halen. Met deze €500 willen wij een doos met 50 superhelden aapjes kopen. Dit gebeurt via de site van Vrienden van het Sophia. De doos aapjes die wij kopen, zullen vervolgens naar 50 kinderen gaan die verblijven in het Sophia. Ook worden de opbrengsten die gemaakt, worden van de aapjes, ingezet voor een wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Bekijk de kaarten hier! 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.