10% van jouw bestelling gaat naar...

Wist jij al dat 10% van jouw bestelling naar twee sponsorkinderen in Oeganda gaat? 

Goed doel

Vanaf het ontstaan van kjoetcards gaat er standaard 10% naar het goede doel. Eerst was dit goede doel Cordaid en het was een ontzettend mooi doel om te steunen. Ook heb ik een aantal projecten mogen steunen voor o.a. het Rode Kruis en Cordaid. Toch merkte ik een verlangen om te weten wat er met het geschonken bedrag gebeurde...

Toen ik de foto's zag van Shaluwa en Emmanuel wist ik het zeker; dit is echt waar mijn hart ligt. Het is zo ontzettend bijzonder dat we door middel van jouw bestelling deze kinderen een toekomst kunnen geven! 

Shaluwa en Emmanuel


Shaluwa en Emmanuel

In januari 2021 zag ik de foto van Shaluwa en ik smolt gelijk. Ze is ongeveer 5 jaar nu, want leeftijden worden altijd maar geschat in Oeganda.

Ze woont in het dorpje Kasaka en door de sponsoring kan ze naar school en krijgt ze elke dag een maaltijd. Dit is allebei iets wat helaas niet vanzelfsprekend is in dit land.

Een paar maanden later zag ik de foto van Emmanuel en omdat het zo goed gaat met kjoetcards kreeg ik de mogelijkheid om ook dit kindje te sponsoren.

Emmanuel is bijna 7 jaar en kan nu gelukkig ook dagelijks naar school. Hij woont in hetzelfde dorpje als Shaluwa. 

Briefcontact

Ik heb al een aantal brieven mogen ontvangen en versturen. De brieven worden nog geschreven door iemand anders, omdat ze te klein zijn om dat zelf te doen in het Engels. Maar het is zo mooi om te zien hoe dankbaar ze zijn voor alles wat ze krijgen door de sponsoring. 

Wil jij op de hoogte blijven als er nieuwe brieven binnen komen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg @kjoetcards op Instagram

UCCF

De kinderen zijn allebei gesponsord door middel van de vrijwilligersorganisatie UCCF. Dit staat voor Uganda Child Care Foundation. Deze organisatie is klein en persoonlijk. Het contact met het kind staat centraal en je mag altijd een brief sturen naar Oeganda. 

Dit is iets wat ik ontzettend fijn vind, omdat het contact tussen ons zo heel makkelijk wordt gemaakt.

Lees hier meer informatie over deze organisatie.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.