Muskathlon | Anne Rozema

De opbrengst van het mooie kaartje onderaan de pagina gaat naar Anne Rozema. Hieronder heeft ze een heel mooi stukje geschreven waar het geld precies naar toegaat.

 

'Rijke en arme mensen leven met elkaar, en hebben elkaar nodig' Spreuken 22:2

De meeste mensen om mij heen weten dat ik verre van sportief ben. Maar toch lag God opeens op mijn hart om een Muskathlon te doen. Met God is niets onmogelijk en vanuit die gedachte dacht ik 'ja, ik wil mij hiervoor in zetten.' Tot op de dag van vandaag leven mensen in armoede in zeer schrijnende situaties. Geen onderwijs, geen gezondheidszorg en soms worden deze kinderen zelfs slachtoffer van seksueel misbruik. En ga zo maar door. Deze gedachten maken mij onrustig. En zoals er in spreuken 22:2 genoemd wordt; wij hebben elkaar nodig! God heeft ons geroepen om naar elkaar om te kijken. Ik wil opstaan in geloof en strijden voor gerechtigheid! Laten we een stukje hoop brengen in deze wereld die dat zo nodig heeft! 

Mijn doel is om 10.000 euro op te halen voor deze kinderen. Dat kan door het kaartje te kopen die Kjoetcards speciaal voor deze beweging heeft ontworpen! (hoe cool is dat)

Wil jij helpen om deze kinderen een toekomst te geven? Dan ga ik 120 KM fietsen in Rwanda!

Liefs Anne Rozema

Als je op de afbeelding klikt, kom je direct terecht bij het product!